Vende të lira të punës në Drenas, gjiganti ‘aktiv HOME’ kërkon 6 punëtorë

Dyqani i madh i shitjes së veglave të punës, elektronikës, materialit ndërtimor, mobiljeve dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopsht, elektrikë, etj, Aktiv HOME, ka shpallur konkurs të ri për vende të lira të punës. Konkursi është shpallur për pikën në Drenas.

Konkursi:

aktiv HOME shpallë konkurs për 6 vende të lira pune në pikën shitëse aktiv HOME 1, Drenas.
Sektorist – 2 vende të lira pune
– sektori Ngrohje
– sektori Elektrikë
Arkatare – 1 vend i lirë pune
Shofer, Kat. C – 1 vend i lirë pune
Depoist – 2 vende të lira pune
Vendi i punës:
aktiv HOME 1 – Drenas, rr. Jasharajve nr.27
MËNYRA E APLIKIMIT:
– Dërgo CV-në tuaj duke cekur pozitën që aplikoni në e-mail adresen
[email protected], të bashkangjitur më një foto ose duke plotësuar aplikacionin e punës fizikisht në dyqan.
Konkursi është i hapur deri më datë 04/07/2022.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë