Presidenti i FFK-së Agim Ademi viziton Feronikelin dhe bën dorëzimin e katapultave me GPS

Gjatë ditës së sotme, në stadiumin “Rexhep Rexhepi”, kemi pasur për vizitë presidentin e FFK-së, Agim Ademi së bashku me zyrtarë të FFK-së, për të dorëzuar katapultat me GPS, që ndihmojnë në mbledhjen e të dhënave të detajuara për lëvizjet në fushë për secilin futbollist.

Ademin dhe FFK-në në përgjithësi e falënderuan në emër të klubit, drejtori i përgjithshëm, Artan Berisha si dhe kapiteni i klubit, Lapidar Lladrovci.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë