Kryetari Lladrovci emëron nënkryetar të Komunës, prof.Ass.Dr. Nazmi Hasi

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka emëruar nënkryetar të Komunës, prof.Ass.Dr. Nazmi Hasi.

Profesor Nazmiu është kuadër i shquar akademik, i përkushtuar në shkencë dhe mësimdhënie akademike, me punime të shumëta shkencore në nivel ndërkombëtar.

Loading...
Loading...

Aktiviteti i prof. Nazmiut në aspektin shoqëror dhe angazhimit intelektuar tejkalon kufijtë lokal. Kapaciteti i tij, do të sjell në qeverisjen lokale, një fizionomi edhe në dimanikë duke begatuar qeverisjen, llogaridhënien, transparencën dhe mundësitë e barabarta.

Më poshtë gjeni biografinë e profesorit, Nazmi Hasi.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë