Nika Dent transformon buzëqeshjen tuaj!

Ordinanca Stomatologjike “Nika Dent” në Drenas është njëra prej ordinancave më të pajisura me teknologjinë e fjalës së fundit në nivel vendi. Shumë pacientë kanë kërkuar shërbim deri tani në këtë ordinancë dhe janë ndarë të lumtur me mjekimin e ofruar nga pronari i saj Dr.Ardian Nika dhe stafi i shkëlqyer i saj.

Më poshtë mund t’i shihni disa rezultate të punës së tyre:

Loading...
Loading...

1. VIP Collection

 

Mbyllja e hapësirave midis dhëmbëve duke arritur rezultate të shkëlqyera estetike dhe funksionale.

2. Rimodelimi i buzëqeshjes

3. Transformimi i buzëqeshjes

Largimi i urave të vjetra në të dy nofullat, rimodelimi i mishit të dhëmbëve dhe zëvendësimi me ura të reja zirkoni.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë