Kryetari Lladrovci fton të gjithë bashkatdhetarët në takim

Në kuadër të vlerësimit të kontributit jetik të mërgatës sonë e cila vazhdimisht ka pasur një rol të pakontestueshëm për çlirimin e vendit tonë dhe që ende vazhdon të jetë pjesë e rëndësishme e proceseve dhe kontribuon me përkrahje materiale për qytetarët tonë, kryetari i Komunës së Drenasit ka nderin dhe kënaqësinë që më datën 08.08.2019, në ora 11.00, t’i ftojë të gjithë bashkatdhetarët tanë në një takim në objektin e Komunës së Drenasit.

Të nderuar bashkatdhetarë, ky takim është një mundësi e mirë që zëri i juaj, idetë, vërejtjet apo sugjerimet tuaja të dëgjohen drejtpërdrejt.

Loading...
Loading...

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë