Vala: Problemet teknike janë eliminuar

Kompania mobile Vala ka njoftuar se problemet teknike në sistemin operativ janë eliminuar.

“Sistemi operativ është plotësisht funksional dhe të gjithë konsumatorët tanë mund të komunikojnë pa pengesa”, ka thënë zëdhënësi i Vala-s, Arsim Bilalli.

Loading...
Loading...

Telekomi i Kosovës i kërkon falje dhe mirëkuptim qytetarëve si dhe i falënderon ata për durimin e treguar.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë