Kolona të gjata në Merdare, katër orë pritje

Mërgimtarët që ia kanë mësyrë Kosovës përmes Merdares po përballen me pritje të gjata.

Aty janë krijuar kolona deri në 700 metra, teksa për të hyrë në Kosovë ata po presin deri në katër orë. E për të dalë nga vendi, në të njëjtën pikë kufitare ata po presin deri në dy orë.

Loading...
Loading...

Në pikat tjera kufitare gjendja është dukshëm më e mirë dhe nuk ka pritje të gjata.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë