Ndërroi jetë komandant `Leka`, varrimi sot në Komoran

Dje më 30.06.2019 nga një sëmundje e rëndë ndërroi jetë Ragip Mulaku i lindur më 22.02.1961.

Ai ishte veteran dhe invalid i njohur si kamandant “Leka” i cila ka shërbyer në Brigadën 121 Batalioni i parë “Ymer Alushani”. Po ashtu ai ka punuar në administratën komunale të Drenasit.

Loading...
Loading...

Homazhet e të ndjerit bëhen prej orës 17:00 në shkollen fillore “7 Marsi” në Kishnarekë, ndërsa varrimi bëhet ne orën 18:00 në varrezat e fshatit Komoran 3.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë