E dashura e qorton Bucin nga Drenasi: Babi e ka ble një TV të ri se të parin e ka thy

Në “Prime” u shfaq klipi që shfaqte afërsi në mes të Santianës dhe Bucit.

Ndërsa edhe Verona erdhi brenda në shtëpi duke e qortuar atë.

“Edi që lidhjen nuk e prish as për 2 milionë.
Shpresoj që nuk ke harru arsyen pse je këtu. Njerëzit që i afër janë tu ndiku negativisht të ti. Momentin që ti mbyll derën shpresoj që ki me ndryshu. Ti ki prindër të mrekullueshëm që mos i mërzit. Ti duhesh me dhanë shembull të mirë. Nëse pyet për familjen tem babi e ka ble një TV të ri se të parin e ka thy”, tha ajo.

Buci shpërtheu në të qara ndërsa tha se këtë po e bën për të dy për një jetë më të mirë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë