Shqipja dhe Besi emocionojnë banorët teksa prezantojnë poezinë “Nuk jemi vetëm”

Programi festiv i Big Brother VIP Kosova i organizuar në nder të 28 Nëntorit, ka bërë që banorët të shfaqen në role të ndryshme.

Kësisoj, Besi dhe Shqipja kanë prezantuar poezinë “Nuk jemi vetëm”, të cilën po ashtu e kanë shkruar vetë ata.

Besi si një profesionist i vërtetë i aktrimit e interpretimit i ka emocionuar të gjithë banorët, por hiç më keq s’ka mbetur as Shqipja, e cila dukej shumë e thelluar brenda rolit të saj.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm, për të parë shfaqjen e plotë të Shqipes dhe Besit.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë