Blero e rikëndon hitin “Fotografia”, banorët e ndjejnë në maksimum (Video)

Blero sot performoi para banorëve të tjerë të shtëpisë ‘live’ njërin prej hiteve të tij, “Fotografia”.

Atë në sint e shoqëroi Adri dhe bënin bashkë prova për nder të programit festiv kushtuar Ditës së Flamurit Kombëtar.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë:

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë