Blero dhe Bledi debatojnë ashpër: Zotëri i dashur, me mua jo kështu mos ia fut kot

Debat i ashpër mes Bledit dhe Bleros: Zotëri i dashur, me mua jo kështu mos ia fut kot.

Opinionisti, Bledi Mane ka kritikuar banorët që po i përmendin emrat e konkurrentëve të edicioneve të tjera.

Pas kësaj kritike ka reaguar Blero duke i thënë se duhet të flas me emra.

“Ti duhesh me i përmend me emra, kush e ka bërë këtë gjë”, tha Blero.

Blero ka kritikuar Bledin, duke i thënë se nuk është as psikolog as psikiatër.

Gjatë këtij debati Blero ka ngritur vazhdimisht zërin dhe nuk pranonte ta dëgjonte Bledin derisa ja shpjegonte situatën.

“Kujdes me çka shprehesh, dhe për çfarë shprehesh”, i tha Blero opinionistit.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë