Lumbardhi – Azemit për Albën: M’ke tradhtu, më ke thënë ruje vlla si syte e ballit, për me ma marrë

Treshja Lumbardh-Alba-Azem, ka qenë në qendër të vëmendjes, gjatë kësaj jave.

Sonte në Prime u paraqit raporti i Albës me Lumbardhin dhe Azemin.

“Une kom mendu se e kom një shok, por Azemi ka tregu jolealitet ndaj meje”, tha Lumi për Azemin.

“Une kom thane gjithmone e respketj, por ndjenjat kur te vine nuk mund ti ndal, Albën e dalloj, dhe kurre nuk e kom pa si loje”, iu përgjigj Azemi Lumit.

Tutje Lumbardhi i tha Azemit se e ka tradhtuar, “me ke thane ruje vlla se cike e mire, dmth ke dashte me thene ruje si syte ne balle se muj me ta marr”.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë