Kjo është shifra më e madhe që Edona James mori si eskortë

Transgjinorja Edona James po vazhdon të zbuloj detaje nga jeta e saj private.

Ajo së fundmi iu ka treguar disa prej banorëve se shuma më e madhe që ka marrë si eskortë ishte 60 mijë euro.

Ndërsa tani ajo tha se të gjitha shpenzimet që ajo ka paguhet nga dy burra, të cilët i shoqëron kur ata duan.

“Kam qenë eskortë, nga një takim eskortë jam paguar 60 mijë euro, unë kam shumë ‘suggar daddy’, ata janë burra që më duan, nuk e kam marrëdhënien si klient edhe tani i kam dy burra që më dhënë para dhe mi paguajnë shpenzimet”, ka thënë Edona mes tjerash.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë