Lladrovci talentit të ri të muzikës rep, Sest: Tregoje veten!

Ramiz Lladrovci ka bërë një foto me reperin e Drenasit, Sest, talentin e ri të muzikës rep, duke theksuar që tashmë ai këtij zhanri të muzikës ia ka marrë dorën.

Suksese Sest, mos u ndal, tregojemuziko, ka shkruar Lladrovci.

Postimi i Lladrovcit:

Me talentin më të ri të skenës muzikore, Festim Berishën – Sest, nga Drenasi, folëm për sfidat dhe sukseset që e presin.

Sest repit ia ka marrë dorën, uroj që skena muzikore në vend e më gjerë do të lartësohet me talentin e tij, me përmbajtje e stil që i buron nga shpirti.

Suksese Sest, mos u ndal, tregoje veten!

https://instagram.com/p/Cyq4Y_ANoeb/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë