Kjo është arsyeja e ndarjes së Malsorës nga Shontani

Kushdo që është pjesë e platformes Tik Tok ose thjeshtë e hapë aplikacionin në fjalë, i ka parë së paku një here Malsoren e Shontanin.

Ata, për një kohë relativisht të gjatë ishin një ndër dyshet më të njohura ndër shqiptar në këtë rrjet social.

Siç dihet, raporti i tyre është krisur dhe Malsorja e Shontana më nuk krijojnë lidhje direkte.

Këtu është arsyeja e ndarjes:

Këtu është arsyeja e ndarjes:

Lojtës Videosh

 

Video

Lojtës Vide

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë