Dy banorë të Big Brother VIP Albania duan të heqin dorë nga gara

Dy banorë të shtëpisë së Big Brother VIP Albania, kanë paralajmëruar tërheqje nga loja.

Fotini dhe Visi, të dy kanë deklaruar se duan që të heqin dorë nga gara.

Ata kanë thënë se nuk kanë asgjë personale me banorët në shtëpi, por nuk përshtaten dot më me këtë lojë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë