Puthje e përqafime mes Kiares dhe Luizit, pajtohen dyshja

Banorët u mblodhën të gjithë në oborr për të shijuar këngët më ‘in’ të momentin nga Kloi.

Gjatë mbrëmjes, Kiara i tha Luizit që të mos rrijë i ngrysur, të paktën për sonte meqe ajo ka ditëlindjen.

Ajo shfaqi edhe një moment xhelozie, kur Luizi u afrua pranë DJ. Kiara i tha atij të vinte pranë saj dhe të mos rrinte atje.

Pasi Luizi erdhi, i dha Kiarës puthje dhe përqafime./TCH/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë