“T’qkyj si pulen”/ Sjellja vurgale e Inës, tenton ta sulmojë një banore

Përkundër pritshmërive, banorët e emisionit “It’s my Home” po dëshpërojnë me sjelljet dhe shprehjet e tyre.

Gjatë ditës së sotme ka pasur një debat të fortë mes banorëve, ku ishte Ina ajo e cila shpërtheu ndaj një konkurrentes.

Krejt “e çart” Ina përdori fjalë të nivelit të ulët si: “Mshele gojën, mos ta ni zonin se t’qkyj si pulen”.

Gjithashtu edhe Anxhelo del nga kontrolli duke goditur me këpucë banoren e cila shpërtheu në lot.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë