Ramiz Lladrovci shijon jetën e natës nën tingujt e shokut Don Xhon

Kreu i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, është parë në një klub teksa në prapavijë dëgjohet kënga dhe zëri i shokut të tij, reperit kosovar i njohur me emrin “Don Xhoni”.

Duket se shoqërimi me Don Xhonin ka bërë që Lladrvoci të ndjek edhe jetën e natës.

.

.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë