Test për inteligjentët: Cili numër ndodhet nën makinë?

Duke qenë se është vërtetuar se zgjidhja e enigmave është një mënyrë e mirë për të trajnuar trurin, nuk humbisni asgjë nëse përpiqeni ta zgjidhni këtë detyrë.

Gjegjësisht, është e nevojshme të konkludohet se cili numër është nën makinë.

16, 06, 68, 88 është një sekuencë numrash, e ndjekur nga një makinë dhe e ndjekur nga numri 98.

Kjo enigmë ka kohë që po përhapet në internet dhe shpesh është në provimin pranues në Hong Kong për nxënësit e klasës së parë, shkruan revista Mental Floss.

Kjo është arsyeja pse, me sa duket, nuk duhet të jetë aq e vështirë për të gjetur një zgjidhje.

Domethënë, këtu nuk bëhet fjalë për ndonjë kalkulim apo numërim matematikor. Gjithçka që duhet të bëni është të ktheni ekranin dhe do të shihni menjëherë zgjidhjen. Përgjigja, pra, është 87.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë