Pa pikë problemi banorët e Big Brother i heqin të brendshmet

Banoret në Big Brother heqin të brendshmet pa pikë problemi.

Disa nga vajzat e shtëpisë së Big Brother mesdita i ka gjetur ndryshe.

Nën përkujdesin e Kledit, Semi, Beniada dhe Einxhel kanë marrë nga një masazh nga ai.

Të tri vajzat u shtrinë në krevatët e tyre, ku duke hequr tërësisht rrobat në pjesën e sipërme, derisa kanë fituar minuta të mira masazhe brenda shtëpisë më të famshme shqiptare.

Edhe pse kishte raste kur kamerat fokusonin edhe më shumë pjesë nga trupi i tyre, por duket se kjo nuk është problem i madh për disa prej tyre.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë