Nënë e bijë duken si ‘binjake’, kaq shumë është rritur vajza e Kumrije Mustafës

Sa shumë është rritur vajza e Kumrije Mustafës.

Kumrije Mustafa mbetët një emër i dalluar në shumë aspekte.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek publiku, ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve rozë, shkruan Kosovarja.

Kuptohet që momentet e shumta, Kumrija i ndan me personat e familjes duke shprehur lumturinë që ka pranë bashkëshortit dhe fëmijëve.

Së fundmi, me një imazh të bukur ajo ka uruar vajzën e saj për ditëlindje me fjalët më të mira.

Përveç bukurisë që ka, shikojeni se sa shumë është rritur ajo.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë