Dasmat 2020 sipas Albatritit: Vallja të hidhet në bazë të numrit të letërnjoftimit

Kjo pasi si të gjithë këngëtarët edhe ai punë dhe pasion e ka muzikën.

Mirëpo Albatriti duket se e ka marrë me më shumë sportivitet se të tjerët andaj edhe e ka bërë një postim si me shaka në Instagram.

Ai e ka publikuar një foto në të cilën thuhet se si do të mund të organizoheshin dasmat në kushte pandemie.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë