Shyhretja me fëmijët në pushime, publikojnë foton më të ëmbël

Shyhrete Behluli është një këngëtare shumë e pëlqyer kosovare.

U bë e njohur qysh në daljen e parë dhe që nga atëherë ëhstë shumë e përfolur në publik.

Shumë të komentuar janë edhe famija e saj e sidomos fëmijët e saj.

Këto ditë ajo së bashku me djalin dhe vajzat po qëndrojnë në pushime në Turqi.

Dhe nga atjë po publikojnë foto të ndryshme.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë