Reja e Shyhretes tregon se di të gatuajë mirë, ja çfarë ka bërë

Për herë të parë, reja e Shyhretes hap dyert e shtëpisë.

Siç e do tradita për festën e bajramit tek shqiptarët përgaditen ushqime nga më të ndryshmet, stoliset shtëpia në mënyrën më të mirë dhe priten mysafirët.

Loading...
Loading...

Një festë gëzimi e harmonie mbizotëroj edhe në familjen e Shyhrete Behlulit, shkruan Kosovarja.

Është pikërisht Learta, reja e Shyhretes e cila u kujdes për të gjitha për ta begatuar ditën e bajramit.

Ajo ka përgaditur drekën dhe ëmbëlsirat më të mira të cilat I ka servuar për familjen e saj.
Përveç këtyre, Learta ka ndarë më ndjekësit e saj edhe një kënd nga shtëpia e saj, ku duket një ambient i këndshëm dhe i rregulluar bukur.

Është kjo hera e parë që ajo ka hapur dyert e shtëpisë për të gjithë ndjekësit duke ua przantuar ambientet e brendshme.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë