Këtë gjë nuk e keni ditur për Medën

A e dinit këtë gjë për Medën?

Meda është dhe vazhdon të mbetet këngëtari më i pëlqyer i zhanrit të tij, shkruan Kosovarja.

Loading...
Loading...

Cilësohet edhe si këngëtari më modest pavarësisht jetës së tij luksoze.

Kohët e fundit jo rrallë herë po e shohim se në mbrëmjet dhe ahengjet ku do të këndojë Meda po e shoqëron bashkëshortja e tij Lulja.
Edhe sonte së bashku për ahengun e radhës Lulja dhe Meda shihen të lumtur krahë njëri-tjetrit.

Por, detaji që mori vëmendje ishte paketa e duhanit e cila i kishte rrëshqitur nga xhepi Medës.

E kush do e mendonte se Meda përveç këndimit ia qet timin edhe ndryshe?

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë