Kjo është dita e Adelinës (foto)

Adelina Emini edhe njëherë tregon se është një ndër këngëtarët më elegante, Ajo punon edhe në zyrën e marketingut të RTK-së dhe jo rrallë herë ajo publikon foto dhe tregon për ditën e saj.

Dita e mirë shihet në mëngjes. Mirëmëngjesi“, ka shkruar ajo në Facebook.

Adelina është mjaftë e angazhuar dhe zakonisht ajo informon fansat e saj për aktivitetet e saja të shumta, /AktivPRESS.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë