Këto janë dy fotografitë e veçanta që ministrja shqiptare mban në zyrë

Ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla duket se vetëm dy fotografi preferon të mbajë në zyrën e saj.

Njëra prej tyre është me bashkëshortin dhe një tjetër me nxënës që mund të jenë një kujtim i bukur kur ajo ka qenë drejtoreshë shkolle para se të bëhej deputete e ministres, por edhe ndoshta një foto gjatë mandatit të saj si ministre.

Ndërkohë që shumë libra duken të renditur drejt në raftet e zyrës, duke i dhënë kështu një pamje të bukur gjithë zyrës.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë