Femrat shqiptare që kaluan nëpër duart e Donald Trump (Foto)

Donald Trump është presidenti i ri i Amerikës dhe për disa javë do të marrë zyrtarisht detyrën e re.

Por miliarderi amerikan është i ri në politikë dhe njihet për bizneset e tij dhe organizimin e konkurseve të ndryshme të bukurisë.

Vite më parë ai themeloi “Trump Models” dhe është fotografuar me shumë modele të njohura, edhe disa shqiptare. Mes tyre mund të përmendim Marigona Dragushën, Zana Krasniqin, Anxhela Martinin etj.

Veç tyre, Trump ka bashkëpunuar edhe me fotografin Fadil Berisha i cili për disa vite rradhazi ka qenë fotograf zyrtar i Miss Universe spektaklit të Donald Trump.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë