Skandaloze: Kush i ra shuplak Danit në Aeroplan?

Këtë edicion të emisionit LEMzA’ me Kiki Rrahmani, mysafirë ishte mjeshtri I madhëi muzikë Ramadan Krasniqi-Dani.
Ku ai për publikun e emisionit LEMzA’ ndau shumë moment interesante nga fëmijëria, rinia dhe jeta e tij.

Duke rrëfyer për përvojat më interesante,Dani tregon edhe se kush I ra shuplakë në aeroplan.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë