Kështu dukej Meda, Blero, Ermali…vite më parë (foto)

Djelmoshat e estrades sonë vite më parë nuk ishin edhe aq të pashëm siç janë tani,ata kanë pasur një stil krejtësisht ndryshe dhe mund të themi se tani kanë përparuar shumë ne stilin dhe paraqitjen e tyre.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë