Ja sa është rritur vajza e aktores Teuta Krasniqi (Foto)

Aktorja Teuta Krasniqi është bërë nënë për herë të dytë vitin që e lamë pas.

Ajo pagëzoi vajzën që e ka me trajnerin e fitnesit Adonis Morina Kaia dhe tani ajo ka filluar që ta ekspozoi, ashtu si Tarën, nëpër rrjetet sociale.

Në një foto ajo që e ka postuar ka treguar se Kaia ka bërë “mrrolat” për shkak se është ka marrë vaksinën, por për të edhe këto mrrola janë më të bukura në Botë.

Teuta, pritet që ti kthehet ekranit shumë shpejt por edhe shfaqjeve në Teatër, pas periudhës së pushimit të lehonisë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë