Gold Ag para Qabesë: E si mos të jem rob falënderues (Foto)

Krahas të qenit i suksesshëm në muzikë, Gold Ag është edhe një mysliman i devotshëm.

Këto ditë ai ndodhet në Mekën e shenjtë nga ku kohë pas kohe publikon fotografi në rrjetet sociale, ku ndiqet nga fansa të shumtë.

Reperi këtë herë ka ardhur me një pozë brenda Xhamisë së Shenjtë, më saktësisht përpara Qabesë.

 Ai është falënderues
“E si mos të jem rob falënderues, kur Ti je një dhe i vetmi e më i miri Krijues. Faleminderit Zoti im”, shkruan në përshkrimin e Arian Agushit.

Gold AG ndodhet në Mekë së bashku me disa miq, ndërsa ka vizituar vende të ndryshme në Arabinë Saudite.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë