Ekskluzive: Kjo këngë shqipe vidhet nga artistët arab dhe armen (VIDEO)

Një këngë shqiptare e publikuar në viti 2013 është vjedhur nga disa artistë arab dhe armen.

Se për cilën projekt dhe këngëtar bëhet fjalë, mund ta mësoni duke klikuar në linkun e mëposhtëm.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë