Kjo është vajza që u zgjodh “Miss Diaspora 2016” (Foto)

imageMedina Hajraj, 17 vjeçe, ka fituar kurorën e vajzës shqiptare më të bukur në botë. Ajo vjen nga Suedia dhe është me prejardhje nga Prishtina.

Medina ka qenë pjesëmarrëse edhe në Miss Kosova 2016 ku është zgjedhur përcjellësja e dytë e Miss Kosova, Camila Barraza.

Aktualisht bukuroshja e cila jeton në Suedi vazhdon shkollimin në qytetin e saj atje dhe ajo është marrë edhe me modelim para se t’i futej garës për më të bukurën e Kosovës dhe për shqiptaren më të bukurë në botë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë