Lladrovci: Dritëro Agolli mbetet në mendjen, në shpirtin dhe jetën tonë

 

Kryetari i Komunë s së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka deklaruar se Dritëro Agolli për së gjalli i ngriti vetes monument madhështor poetik, monument ku secili shqiptar gjen prehje e krenari me thjeshtësinë, thellësinë dhe lartësinë e tij.

“Sot, fizikisht u largua nga ne, pena e shpirtit dhe ndjenjës më të çiltër njerëzore, Dritëroi. I paharrueshëm mbetet në mendjen, në shpirtin dhe jetën tonë, poeti, edukatori e patrioti i papërsëritshëm i letrave shqipe. Për së gjalli i ngriti vetes monument madhështor poetik, monument ku secili shqiptar gjen prehje e krenari me thjeshtësinë, thellësinë dhe lartësinë e tij”, ka deklaruar Lladrovci.

Sipas kreut të Drenasit, Dritëro Agolli mbetet mes nesh, i përjetshëm si gjuha shqipe, i paharrueshëm, i papërsëritshëm!

Për më shumë lajme nga Drenasi, ju lutemi bëjeni LIKE faqen tonë në facebook:

https://www.facebook.com/drenicaonline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë