Aderime të reja në AKR-në e Drenasit

Një grup i të rinjve nga Drenasit, sot kanë aderuar në Aleancën Kosova e Re (AKR).

Lajmin e ka bërë të ditur kreu i degës së kësaj partie në Drenas Elmi Thaçi.

Aderime në këtë parti ka pasur edhe gjatë ditës së djeshme, në mbledhjen e Kryesisë së Degës në Drenas, në të cilën u vendos po ashtu që të themelohet qeverisja komunale nën./DrenicaOnline/

Për më shumë lajme nga Drenasi dhe Skenderaj, ju lutemi bëjeni LIKE faqen DrenicaOnline në facebook: https://www.facebook.com/drenicaonline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë