Lladrovci rahatoi edhe drejtorin “problematik” në Drenas

Drejtori Sadik Tahiraj që kishte udhëhequr Drejtorinë e Arsimit në Komunën e Drenasit, pasi ditë më parë ishte suspenduar nga posti, tani është rahatuar në një post tjetër më të mirë si Shef i Administratës Komunale.

Riorganizimi i drejtorëve nga kryetari komunal Ramiz Lladrovci është bërë edhe me Drejtori të Kulturës, Bujqësisë, dhe atë të Financave.

Në kabinetin e tijë, zyra e kryetarit ka njoftuar se janë emruar 5 femra në pozita për të permbushur premtimin e tij gjatë fushatës se do të ngritë rolin e femrës në Komunën e Drenasit.

Për më shumë lajme nga Drenasi dhe Skenderaj, ju lutemi bëjeni LIKE faqen DrenicaOnline në facebook: https://www.facebook.com/drenicaonline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë