Lladrovci mbanë premtimin, 50 % e kabinetit të tij femra


Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci sot ka emruar kabinetin e tij qeveris. Ajo që është vërjetur në start është që ai ka mbajtur premtimin e tij të fushatës që në kabinetin e tij qeverisës do të jenë 50 % e drejtorëve femra.

Lladrovci ka falënderuar ish drejtorët e më parshëm për punën dhe angazhimin e tyre, por ka shtuar se ishte një premtim i tij që 50 për qind e stafit të drejtorëve të jenë femra, mirëpo me marrëveshje me ish-drejtorët i ka bartur në punët e më parshme, ose atyre ekuivalente, siç është e përcaktuar me Ligj.

Për më shumë lajme nga Drenasi dhe Skenderaj, ju lutemi bëjeni LIKE faqen tonë në facebook:

https://www.facebook.com/drenicaonline/

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë