Tanjugi serb “bllokohet” nga flamuri kuq e zi me stemë të UÇK-së

Web-faqja e agjencisë serbe të lajmeve “Tanjug” në këtë mëngjes ishte shkurtimisht e bllokuar sepse siç raportojnë ata faqja e tyre ishe e hakuar ku në ballinën e saj e kishe flamurin kuq e zi dhe stemën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Këtë mëngjes në vend përmbajtjes së lajmeve në Tanjug faqja ishte bllokuar ku në të ishte flamuri kuq e zi shqiptar me simbole të të ashtuquajturës Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe mbishkrimin “Kosova është Shqipëri”, shkruan Tanjug.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë