Tensionet Serbi-Kosovë, Berisha bën thirrje për luftë në Ballkan

Ish- kryeministri Sali Berisha nga foltorja e Kuvendit deklaroi se marrëveshjet mes Serbisë dhe Kosovës duhet të zbatohen ose në të kundërtën luftë. ” Ose ato marrëveshje të zbatohen ose luftë ka”
“Ose ato marrëveshje të zbatohen ose luftë nuk ka alternativë tjetër. Dialogu dhe marrëveshja Prishtinë -Beograd është jetike për paqen dhe stabilitetin por është një cështje që ka dy rruge ose dialog ose luftë.
Ato marrëveshje duhet të konsolidojnë procesin e paqes dhe të lënë pas armiqësitë e së shkuarës”, deklaroi ai.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë