Zhduket një vajzë në Prishtinë

Policia e Kosovës ka njoftuar se më datën 18 janar është zhdukur një vajzë në Prishtinë

“Në rr. “Tomori” në Prishtinë, një anketues/mashkull ka informuar se vajza e tij ka dalë nga shtëpia dhe nuk ka informata për lokacionin e saj”, thotë raporti policor.

Njësitë përkatëse policore janë duke hetuar rastin.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë