KFOR-i i interesuar për sigurinë në Drenas

Komandanti i detashmentit rajonal të KFOR-it, Francesco Ranadacio me bashkëpunëtorë ka vizuar komunën e Drenasit dhe ka biseduar me kryetarin kësaj komune Ramiz Lladrovci e bashkëpunëtorët e tij, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net.

Lladrovci e njoftoi Randacion për gjendjen e sigurisë në komunë, atë ekonomike duke theksuar se Drenasi vazhdon të mbetet njëra ndër komunat me të pazhvilluara ekonomikisht dhe se ka shumë familje që nuk kanë asnjë anëtar të punësuar.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë