Drenasi lehtëson dhënien e dokumenteve

Komuna e Drenasit është e interesuar që shumë shpejt qytetarëve të saj t’ua ofrojë edhe e-kioskat, ku do të kenë mundësi të pajisen me dokumente në çdo kohë, raporton DrenicaOnline.

E-kisoka është vetëshërbim digjital ku të gjithë qytetarët e këtij rrethi do të mund të pajisen me certifikata të lindjes, ekstraktet e lindjes nga regjistri qendror, certifikata të martesës si dhe të shtetësisë.

Vlera e kontratës është 20 mijë euro dhe projekti është dy vjeçar./DrenicaOnline/

Për më shumë lajme nga Drenica, ju lutëm bëjeni LIKE faqen tonë ne facebook: 

https://www.facebook.com/drenicaonline/

 

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë