Ramushi me uniformë të ushtrisë në vitin 2000 në Skenderaj (Foto)

Në këtë foto shihet Ramush Haradinaj me uniformë të Trupave të Mbrojtjes së Kosovës (TMK) në Skenderaj, në mars të vitit 2000, me rastin e “Epopesë së UÇK-së”.

Ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Dukagjinit, Ramush Haradinaj kishte shkuar në Skenderaj për të marrë pjesë në “Epopenë e UÇK-së”. Krah tij shihet edhe Sylejman Selimi dhe Bashkim Jashari. Aty i priste edhe ish-komandanti i UÇK-së për Zonën Operative të Drenicës, Sami Lushtaku.
Kjo foto është bërë në atë kohë nga dr. Ilir Rrecaj. (Epoka e re)

 

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë