Nikolic gati ta lërë presidencën dhe të niset për luftë në Kosovë se bashku me dy djemtë e tij

Presidenti i Serbise Tomisllav Nikolic është që të jap dorëheqje dhe të niset për në luftë me bijtë e tij kundër shqiptarëve të Kosovës, citojnë mediat serbe, transmeton Indeksonline.

Ndërkaq sa i përket sugjerimeve të publikut të gjerë në Serbi, se tensionet duhet të ulën dhe se ndjehen të tronditur pas deklarimeve për luftë, Presidenti Nikolic, u është kundërpërgjigjur këtyre zërave duke thënë do të duhej të ishin të tronditur kur kanë parë njësitet speciale të Policisë së Kosovës, si dhe të tronditur për mos reagimin e BE-së, në minimin e hekurudhës nëpër të cilën parashihej që të kalonte treni.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë