Limaj: Ardhja e trenit tregon se Qeveria e Kosovës nuk e kontrollon kufirin Kosovë-Serbi

Lideri i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj ka theksuar se treni me mbishkrimin në të: Kosova është Serbi, nuk është linjë transporti, por ky tren në mënyrë simbolike po i sjell rezultatet e deritanishme të bisedimeve avantureske të papërgjegjshme që i ka bërë Qeveria e Kosovës.

Ky është postimi i plotë:

Treni me mbishkrimin në të: Kosova është Serbi, i cili po pritet të vijë sot nga Beogradi në Mitrovicë nuk është linjë transporti, por ky tren tashmë edhe në mënyrë simbolike po i sjell rezultatet e deritanishme të bisedimeve avantureske e të papërgjegjshme që i ka bërë qeveria e Kosovës. Ardhja e këtij treni na tregon se qeveria e Kosovës nuk kontrollon kufirin Kosovë-Serbi dhe nuk është e zoja as ta ndal këtë tren.  Qyetarëve të Kosovës edhe njëher po ju bëhet me dije se udhëheqja aktuale shtetërore nuk është në gjendje që ta mbroj vendin.

F. L

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë