Limaj kujton ditën kur u shpall i pafajshëm nga Gjykata e Hagës

limaj-111 vite më parë, Gjykata e Hagës e shpalli të pafajshëm ish luftëtarin e UÇK-së, Fatmir Limaj – Çeliku, nga akuzat për krime lufte.

Limaj e ka kujtuar këtë ditë përmes një postimi në Facebook.

“Sot 11 vjet më parë Gjykata e Hagës e vërtetoj pastërtinë e luftës çlirimtare të UÇK-së. Unë qysh në ditën kur m’u ngrit aktakuza ia kisha premtuar popullit tim se pastërtinë e luftës sonë do ta dëshmoj dhe vërtetoj para Gjykatës”, ka shkruar Limaj.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë