Komunës së Prishtinës i shtohet edhe një asambleiste e PDK’së (Foto)

kuvendi-komunal-i-prishtines-735x400_1480589956-5989244Përmes njoftimit për media, është bërë e ditur se Egzona Podvorica është asambleistja më e re e Komunës së Prishtinës

Egzona Podvorica është asambleistja më e re e Kuvendit Komunal të Prishtinës. Ajo sot betohet si Këshilltare e PDK-së në Kuvendin Komunal të Prishtinës.

Egzona Podvorica ka lindur në vitin 1991 dhe ndjek studimet Master në Ekonomi, është anëtare e Këshillit Drejtues të Rinisë së PDK-së në Prishtinë dhe po ashtu është anëtare e Kryesisë së Gruas së PDK-së në Prishtinë.

Shpërndaje këtë lajm në:

Më shumë